14. – 18. mai

Reede, 18. mai

  • Logopeed  Malle Tolga osales Tartu Ülikooli poolt korraldatud koolituspäeval  “Pedagoogilise haridusega HEV laste õppe koordineerija pedagoogilis- psühholoogiliste nõustamisoskuste täiendamine” Tartus.

  • 4. – 5. rahvastepalli võistkonnad osalesid Võru Spordikeskuses toimunud 4. – 5. klassi õpilaste rahvastepalli meistrivõistlustel. Võistkond koosseisus: Kristen Robin Mast, Steven Leppoja, Jakob Kirs, Raimond Kaup, Kevin Noortoots – 5. klassist ja Daniel Varikov, Matthias Mõttus, Gregor Vumba – 4. klassist saavutasid III koha. Õnnitleme! Juhendaja õp. Meelis Reinberg.

  • Osad 8.  ja 9. klassi õpilased käisid Kubijal etiketikoolitusel.

Neljapäev, 17. mai

  • Toimus 6. klassi tasemetöö eesti keeles.

  • 4. klassi õpilased Emeri Visnapuu ja Stefan Bondartšuk osalesid preemiareisil Kihnu saarele.

Kolmapäev, 16. mai

  • Toimus 9. klassi matemaatika proovieksam.

Teisipäev, 15. mai

  • NK ja KT käisid Verijärve ääres õppematkal.

Esmaspäev, 14. mai

  • Kooli lastekoor käis Võrus “Uma pido “ peaproovis.

  • 8. klassi õpilased käisid õppekäigul Alam – Pedja looduskaitsealal (KIK projekt).